Työpaikkoja avoinna Ranuan opistolla

Ranuan opisto etsii monipuolista taloushallintosihteeriä vähintään vuoden mittaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2017–31.7.2018. Kelpoisuusvaatimuksena merkonomin tutkinto tai muu alan koulutus. Työnkuvaan kuuluu muun muassa palkanlaskenta, kirjanpito ja laskutus, asiakaspalvelu, toimistosihteerin tehtävät ja kurssipäivystykset. Tämä merkitsee myös viikonlopputöitä.

Töitä on tarjolla myös musiikin tuntiopettajalle. Perusoppijaksolla opiskelevien joukossa on paljon innokkaita musiikin harrastajia, jotka kaipaavat, pianon- ja urkujensoiton opetusta sekä kuoro- ja lauluopetusta. Työt alkavat syyskuussa 2017. Töitä on noin 10–16 tuntia viikossa. Työssä tarvitaan alalle sopivaa koulutusta.

Syyslukukauden alkaessa opistolla tarvitaan myös tekstiilityönopettajan sijaista ajalle 14.8.2017–25.4.2018. Työ on kokoaikainen, ja on mahdollista, että se jatkuu pidempäänkin. Työssä edellytetään alalle sopivaa koulutusta.

Opisto on nuorekas työympäristö. Työtä tehdään kristilliseltä arvopohjalta ja ammattillista osaamista jatkuvasti kehittäen. Kaikkien tehtävien palkkaus perustuu yksityisen opetusalan työehtosopimukseen, ja jokaisessa työsuhteessa noudatetaan kuukauden mittaista koeaikaa. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa rehtori Harri Isopahkala, puhelin 0400 162 220.

Sähköiset työhakemukset lähetetään osoitteeseen harri.isopahkala@rakro.fi keskiviikkoon 14.6.2017 mennessä.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.