Haku

Hae opiskelijaksi
Ranuan opiston perusoppijakson hakuaika on helmikuulta huhtikuun puoleen väliin. Yli 18-vuotiaiden hakuaika jatkuu heinäkuun loppuun saakka. Opistoon haetaan hakulomakkeilla, jotka löytyvät Opetushallituksen ylläpitämästä
opintopolku.fi-palvelusta. Linkit sinne löytyvät tältä sivulta kohdasta Hakeminen.

Koulutustarjonta
Opiston opetus uudistui syksyllä 2018. Opiskelu ei tapahdu enää opintolinjoilla, vaan jokainen opiskelija valitsee itselleen kaksi opintopolkua, joiden sisältöjä hän opiskelee läpi vuoden. Erityisoppijoille tarkoitettu erityisopintojen polku on oma kokonaisuutensa. Tarkempia tietoja uudistuksesta, opintopoluista, valintakriteereistä ja opiskelijapaikoista löytyy hakuoppaasta, jonka voit ladata tästä.

Hakeminen
Opiston perusoppijaksolle pääset hakemaan tästä.

Yli 18-vuotiaiden perusoppijaksolle pääset hakemaan tästä.

Erityisopintojen polulle pääset hakemaan tästä.

Kyselylomake
Jokaisen hakijan (erityisopintojen polulle hakevaa lukuun ottamatta) on varsinaisen hakemuksen lisäksi vastattava kyselylomakkeeseen, joka löytyy täältä.

Näytetyö
Kuvataidepolulle haluavat lähettävät kolme hyvälaatuista kuvaa tekemästään piirustuksesta, maalauksesta, muovailutyöstä tms. osoitteeseen kuvataide@rakro.fi. Näytetöistä otetut kuvat on lähetettävä ennen hakuajan päättymistä.

Muista nämä
Lue huolella niin hakuopas kuin hakulomakekin. Täytä kaikki pakolliset kohdat ja muista myös liitteet. Lisätietoja ja neuvoja hakuun liittyen voit kysyä sähköpostilla osoitteesta haku@rakro.fi.

Kiitos mielenkiinnosta oppilaitostamme kohtaan ja menestystä tuleviin opintoihin.

Comments are closed.