Kuva- ja ääniterveiset talvipäiviltä

 

Opiston talvipäivillä oli useita seurapuheita, kaksi alustusta sekä vilkasta keskustelua. Voit kuunnella ohjelmaa seuraavista linkeistä: Sami Pikkuahon alustus ”Hän ei jätä teitä yksin eikä hylkää teitä”. Nuorten opistokokemuksia sekä pohdintaa yksinäisyydestä. Matti Kinnusen alustus ”Uskosta vanhurskas saa elää”.

 

IMG_1153

Opistolaisista kootussa paneelissa keskusteltiin yksinäisyyden ja samalla myös yhteisöllisyyden kokemuksista.

 

 

 

 

Lauantaina kuultiin neljä seurapuhetta ja alustus, jonka aiheena olivat 5. Mooseksen kirjan luvun 31 sanat: Hän ei jätä teitä yksin eikä hylkää teitä. Alustuksen piti Sami Pikkuaho Oulusta.

Sunnuntaina seurat aloitettiin messulla Ranuan kirkossa. Messussa saarnasi Matti Kinnunen Iistä. Kolmannen paastonaikaa edeltävän sunnuntain aiheena oli ansaitsematon armo.

IMG_3727

Ranuan kirkossa ehtoollista jakoivat Pekka Nätti ja Matti Kinnunen.

Opistolla seurat jatkuivat Matti Kinnusen pitämällä alustuksella, jonka aiheena oli Uskosta vanhurskas saa elää. Ensimmäistä kertaa talvipäivien ohjelmassa oli myös pyhäkoulu ja lastenlaulutuokio.

IMG_3763

Harri Isopahkala esitteli pyhäkoulussa vanhan koulutaulun, jossa näkyi Jeesus-lasta sylissään pitelevä Simeon.

Seurojen päätteeksi kokoonnuttiin yhteiseen juhlahetkeen, viikkomessuun. Messussa saarnasi Sami Pikkuaho ja liturgina toimi Pentti Kallioranta.

DSC_0658

Talvipäiväviikonlopun päätteeksi hiljennyttiin viikkomessuun, joka pidettiin opiston juhlasalissa.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.